Michelin Guide ajánlás 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

a soros EU elnökség referencia borbárja és étterme




Gasztronómia

A Tigris étterem hitvallása: "A magyar konyha hagyományos ízeinek megőrzése, a legújabb konyhatechnológia alkalmazása mellett,  formabontó  tálalással társítva"

A hagyományok tisztelete már ételeink elnevezésénél megmutatkozik: mindenki által ismert, könnyen értelmezhető fogások sorakoznak étlapunkon. Ételeink elkészítéséhez kizárólag tartósítószertől mentes, friss fűszernövényeket, friss zöldségeket és gyümölcsöket valamint kiváló minőségű húsokat használunk.

Füstölt ételeink optimális ízhatását saját füstölő berendezésünkkel, házilag érjük el. A körítésnek, tölteléknek használt lekvárok friss gyümölcsből szintén konyhánkban készülnek. A hagyományos fehér liszt felhasználását a legmodernebb természetes sűrítő- és emulgeáló anyagokkal váltjuk ki, illetve az erre használatos legmodernebb konyhai gépek (Thermomix, Thermowhip, Pacojet) is alkalmazásra kerülnek.